Sportkampen

Zin om erop uit te trekken, nieuwe skills bij te leren en leuke mensen te ontmoeten? Hier vind je het volledige aanbod van de rope skipping sportkampen, al dan niet georganiseerd door Gymfed.


Gymfed Rope skippingkamp 2018 (BLANKENBERGE):
met steun van de Vlaamse Overheid

  Logos gymfed rope skipping400

- Wanneer: 16-20 juli 2018 (internaatskamp)
- Doelgroep: 10-16 jaar (°2002-2008) die minimum de basisbrevet 1 en basisbrevet 2 onder de knie hebben
- Prijs: 250 euro
- Programma: elke dag van 9u30-12u00 en van 14u30-17u00 worden allerlei sessies rope skipping aangeboden. Elke avond wordt een leuke avondactiviteit voorzien. Op woensdagnamiddag gaan we zwemmen en gaat de
  2de rope skippingsessie 's avonds door.
- Inschrijven en vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportkampen Sport Vlaanderen:
- Meer dan 1000 sportkampen vinden jaarlijks in de Sport Vlaanderen centra plaats (van Blankenberge tot Genk). Overal amuseren kinderen vanaf 8 jaar zich rot en maken ze op enthousiaste
  wijze kennis met heel wat nieuwe sporten en met elkaar. Binnen hun aanbod zitten ook enkele rope skippingkampen.
- meer info: klik hier

Sporta Federatie vzw:
meer info: klik hier

K.A.V.V.V. & FEDES vzw
Meer info: klik hier

Omdat Gymfed vzw de hechte band tussen de clubs zoveel mogelijk wil verbeteren, vragen wij om ook clubkampen open te stellen naar andere clubs. Op deze manier kunnen rope skippers aangesloten bij kleinere clubs ook een leuk kamp bijwonen en bent u bijna zeker van een grote opkomst. Trouwens, wat is er leuker dan het delen van skills tussen verschillende clubs? 

Wenst u uw sportkamp open te stellen voor andere springers dan deze aangesloten bij uw club? Laat het ons weten, dan plaatsen wij de info op onze website en kondigen wij dit aan via de nieuwsbrief in de hoop u van nog meer deelnemers te voorzien.

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.