Challenge day

De Challenge day is een recreatief evenement helemaal nieuw in ons aanbod voor teams van drie skippers. Tien totaal verschillende rope skipping proeven moeten tactisch en zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Spanning verzekerd!

 
ch.day website

De Challenge Day is een recreatieve wedstrijd waarbij teams van 3 tot 4 recreatieve springers 10 verschillende proeven moeten uitvoeren. De proeven hebben betrekking tot alle aspecten van rope skipping: single rope, double dutch, chinese wheel,…
Er wordt gewerkt met tijdscores, en het team dat uiteindelijk de minste tijd nodig had om alle proeven uit te voeren is de winnaar van de Challenge day.

De Challenge Day gaat volgend seizoen door op 6 mei 2017 in Aalter.
Meer info: zie websitekalender

De Challenge Day is toegankelijk voor alle leden van BRSF Vlaanderen vzw, behalve voor competitiespringers. Competitiespringers krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan provinciale en nationale competitiewedstrijden, zodat de Challenge Day voorbehouden blijft voor springers die het huidige seizoen NIET deelnemen aan competitiewedstrijden rope skipping ingericht door BRSF Vlaanderen vzw.

Inschrijven:
Inschrijvingen gebeuren steeds via de clubs: de clubs schrijven hun leden in via het ledenprogramma van BRSF 
Vlaanderen vzw. 
Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro pp. Dit inschrijvingsgeld omvat alle kosten om deel te nemen, plus een leuk cadeau ter plaatse!