Challenge day

De Challenge day is een recreatief evenement helemaal nieuw in ons aanbod voor teams van drie skippers. Tien totaal verschillende rope skipping proeven moeten tactisch en zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Spanning verzekerd!

 
ch.day website

De Challenge Day is een recreatieve wedstrijd waarbij teams van 3 tot 4 recreatieve springers 10 verschillende proeven moeten uitvoeren. De proeven hebben betrekking tot alle aspecten van rope skipping: single rope, double dutch, chinese wheel,…
Er wordt gewerkt met tijdscores, en het team dat uiteindelijk de minste tijd nodig had om alle proeven uit te voeren is de winnaar van de Challenge day.

Bekijk hier de data van de Challenge Day wedstrijden

De Challenge Day is toegankelijk voor alle leden van Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw zonder wedstrijdlicentie. Zo blijft de recreatoernooien voorbehouden voor zuiver recreatieve springers die datzelfde seizoen niet deelnemen aan provinciale of Belgische kampioenschappen rope skipping ingericht door Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw.

Inschrijven:
Inschrijvingen gebeuren steeds via de clubs: de clubs schrijven hun leden in via het ledenprogramma van Gymfed vzw

Het inschrijvingsgeld voor de Challenge Day bedraagt 5 euro per deelnemer. Dit inschrijvingsgeld omvat alle kosten om deel te nemen, plus een leuk cadeau ter plaatse!