In het seizoen 2017-2018 dient men te kiezen of men deelneemt aan het instapniveau (I-niveau voor mini’s), C-, B-, of A-stroom niveau. Voor Mini’s, B- en C-stroom wordt enkel een provinciale wedstrijd georganiseerd. De A-stroom kan doorgaan naar het BK masters en een selectie behalen voor een internationale wedstrijd.

Read More

Bij een teamcompetitie dient men als team steeds aan alle competitie onderdelen deel te nemen. Enkel bij de A-teams wordt een onderscheid gemaakt in geslacht. Daar bestaat een vrouwendivisie, een mannendivisie en mixed divisie (waarbij minstens één representant van elk geslacht dient deel te nemen aan elke proef).

Read More

Elk team brengt een demonstratie op muziek binnen een tijdsduur van 2 tot 4 minuten met een zo gevarieerd mogelijk aanbod van rope skipping elementen die op een zo vloeiend mogelijke manier aan elkaar worden verbonden en waarbij elk element moet uitgevoerd worden op de gebruikte muziek en met zoveel mogelijk teamleden.

Read More

Elk team brengt een demonstratie op muziek binnen een tijdsduur van 4 tot 8 minuten met een zo gevarieerd mogelijk aanbod van rope skipping elementen die op een zo vloeiend mogelijke manier aan elkaar worden verbonden en waarbij elk element moet uitgevoerd worden op de gebruikte muziek en met zoveel mogelijk teamleden.

Read More

Per seizoen wordt bepaald wat de laatste inschrijvingsdatum is per competitiewedstrijd (data: zie ledenbeheer).
Eens de inschrijvingsdatum voorbij is, kan de inschrijvingskost voor een skipper die afhaakt (om welke reden dan ook) niet meer worden teruggevorderd.

Read More